header

КОНТАКТ

Ви благодариме што ја посетивте нашата веб-страница. Доколку сакате да добиете информации за нашите производи и услуги, Ве молиме пополнете ја формата подолу. Кога ќе завршите, кликнете на копчето “ИСПРАТИ” за да ни ја испратите вашата порака.

ПАМС ДОО Скопје

Адреса: бул. Партизански одреди 88, локал 20, МК-1000 Скопје

Телефон: +389 2 2040 594;   +389 2 3074 939

Факс: +389 2 3098 659

E-mail: contact@pams.mk